• Novi Beograd -Tošin bunar 232g    Batajnica - M. Z. Radosavljevica 370

Proizvodi > Pločasti materijali > FURNIR

PLOČASTI MATERIJALI - FURNIR

Furnir se upotrebljava za oblaganje lica nameštaja i na svim mestima gde do izražaja dolaze estetska svojstva drveta. Izrađuje se postupkom sečenja ili ljuštenja drveta u vrlo tanke slojeve, tzv. list ove. Furnir se proizvodi od najkvalitetnijih stabala drveta. Što je drvo starije furnir je lepši i snažniji mu je karakter.

Korišćenjem najkvalitetnijih stabala najređih vrsta drveta za proizvodnju furnira ispunjavaju se visoki tehnološki i estetski standardi. Furnir se zrađuje postupkom sečenja ili ljuštenja u vrlo tanke slojeve, tzv. listove. Naime prilikom proizvodnje listova furnira ostvaruje se maksimalno kvantitativno i kvalitativno iskorišćenje trupca koji se koristi za proizvodnju listova furnira.

Kupcima se pruža potpun osećaj prirodne teksture i topline koju poseduje tako preradjeno drvo. Kupcima je dostupan veliki asortiman prirodnih tekstura po povoljnijim cenama .

MDF ploče i sirova iverica oplemenjuju se furnirom hrasta, bukve, jasena, javora, trešnje, mahagonija, masline i velikim izborom egzoticnih furnira po porudzbini. Ploča je obradena finim brušenjem, i spremna za dalju obradu (lakiranje,bajcovanje i sl.). Za proizvodnju se koristi prirodni furnir A kvaliteta za gornju površinu i B kvaliteta za donju površinu. Debljina spojenog furnira je 0,6 mm.

Vršimo furniranje sledećih materijala: Sirova iverica(18mm), Panel (18mm), Medijapan- debljine (4,6,8,10,16,19,28,40 mm)

  • Falco wood industry
  • E egger
  • Niemann
  • Thermopal
  • Kronospan

OSTALI PLOČASTI MATERIJALI

Aktuelna ponuda

Preuzmite cenovnike