Možemo taj kutak jednostavno nazvati stočićem za šminkanje, ali ta fraza ne dočarava njegovu sveobuhvatnu namenu. On nije tu da biste seli i našminkali se. On je tu da se prepustite svom svetu u okruženju koje Vas oslikava, koje u Vama budi pozitivne impulse i čini da se osećate dobro i posebno. To je tron na kom Vas niko neće zameniti jer je samo Vaš.

Kako smo često ograničeni prostorom, potraga za funkcionalnošću zna da uguši ono umetničko u nama. Ali ne brinite, iako bi svaka od nas želela da ima sobu samo za svoju odeću, obuću, nakit i ostale aksesoare, uz malo skromnosti, kreativni stočić za šminku, đinđuve, malo pregrada i fijoka za razne sitnice će biti sasvim dovoljan za par minuta odvajanja od stvarnog sveta i posvećivanje samoj sebi. Ali to nikako ne znači niti bi trebalo da znači da će dizajn biti običan i neupečatljiv.

Svaka od nas želi da se oseti moćno kao filmska diva pa makar i na nekoliko minuta koliko svaka od nas može sebi da priušti.

Eksperimentišite sa bojama, dizajnom i funkcionalnostima. Tu se možete igrati kako želite, pod uslovom da krećete od nule i pravite svoj dragoceni komad namestaja bas po svojoj meri i to u dimenzijama koje se uklapaju u Vaš prostor. Sigurno postoji makar jedno malo mestašce u spavaćoj sobi gde biste mogli da se osamite, i dok se negujete ili doterujete za izlazak u ogledalu gledate svoj zadovoljni odraz i divite se Vašoj jedinstvenoj lepoti. Zašto ne biste stvorili taj dragoceni kutak tako da bude baš po vašoj meri, ma koliki bio?

Izmedju ostalog, uz ovakav kutak se više nećete pitati gde ste ostavile omiljeni parfem, šminku ili da li je neko uzeo baš Vašu četku za kosu. Stil je priča za sebe. Stil može biti sasvim jednostavan i sveden bez komplikovanih linija, što će pomoći da uvek bude sve na svom mestu i što je važno, savršeno organizovano. Sa druge strane, možete napraviti futuristički ili retro prostor, potpuno hladan i taman ili uzbudljiv i svetlucav. To naravno zavisi samo od Vas.

Uz stočić sa ogledalom i svojim dodacima, morate imati i svoj tron, odnosno stolicu ili fotelju. Možete izabrati sasvim običnu, ili ako hoćete da svaki detalj bude savršen, ne ustručavajte se da odaberete onu u kojoj ćete se osećati kao kraljica!

Od malih nogu do zrelih godina, neke stvari ostaju sastavni deo nas. Naš karakter i osobine koje nas krase je ono što nas definiše i po čemu nas drugi prepoznaju. Ostalo se menja i nadograđuje. Agacija je tu da sve to preslika na nameštaj. U dogovoru sa našim dragim klijentkinjama nastaju posebni komadi nameštaja koji oslikavaju raznolike karaktere i uz pomoć brojnih razlicitih materijala iz naše ponude dugo krase mnoge domove i svakom ponaosob daju lični pečat.