Bilo da opremate kancelariju kako biste pokrenuli biznis ili vam treba miran prostor za svođenje računa i pravljenje plana rada, zaslužujete više od metalnog stola i stolice koju niste imali gde da smestite. Pitate sezašto? Prostor koji je komforan i uređen odvojeno od ostatka stana biće mesto na kojem ćete želeti da izgarate u svom poslu.

Ako ćete već provoditi tolike sate pokušavajući da stvorite nešto što će pokrenuti zaradu, nemojte se ograničavati na malom prostoru. Prilagodite prostor svom senzibilitetu. Introvertnim osobama trebaće mir i tišina, pa je najbolje kancelariju smestiti u ušuškan i miran prostor daleko od buke, dok je ekstrovertnim osobama pokretač muzika, graja i usputna komunikacija. Naravno, ako ćete dočekivati klijente, obezbedite deo sobe gde će moći da se sedne i popije piće.

Nemojte žrtvovati funkcionalnost zbog forme. Radni sto, police, prostor za skladištenje treba da služe VAMA! Sigurno ćete pronaći predmete koji su praktični, a koji će vam se svideti. Ovaj prostor uklopite sa ostatkom stana, jer velika odstupanja podsećaju na obaveze koje će vas na tom mestu dočekati. Ne morate se striktno držati formalnosti...ubacite slike, fotografije, tradicionalnu drvenu sofu...

Mogućnosti su beskonačne. Vi samo zatvotite oči i zamislite, a mi ćemo uraditi sve ostalo...

Investirajte u dobru stolicu ili fotelju, najviše vremena provodićete u njoj. Vodite računa da vama bude lepa i prvenstveno udobna.

Zidove obojite u omiljenu boju i zaboravite na “kancelarijsku bež”. Vama treba nešto što će vas pokrenuti. Za neke ljude to je boja limete ili narandže, za druge boja morske pene ili breskve. Istražujte. Izaberite onu koja podstiče pozitivno razmišljanje.

Položaj radnog stola i ono u šta će vam biti usmeren pogled su od velike važnosti. Ne dozvolite da to bude prazan, beo zid. Idealno rešenje je prozor, ili slika koja vas smiruje.

Dobro iskoristite prostor, makar on bio minijaturan. Isplanirajte gde će šta stajati i držite se toga. Obezbedite dobro osvetljenje i nećete imati (previše) problema sa vidom, glavoboljama, ali i koncentracijom. Lampa na stolu je obavezna.

Izaberite dodatke sa sentimentalnom vrednošću. To može biti penkalo, notes ili najobičnija činija za voće koju ste dobili od drage osobe.

Mogućnosti su beskonačne. Vi samo zatvotite oči i zamislite, a mi ćemo uraditi sve ostalo...