Bez tamnih boja - Ne mora da znači da tako mora biti

Kada se koriste na pravi način, intenzivne nijanse boja poboljšavaju i naglašavaju dizajnerske karakteristike i ukrase. Tako će police ili otvorena biblioteka u okviru dnevne sobe biti moderan centralni deo te prostorije ako njene spoljne ivice oplemenite jednom bojom , a unutrašnjost intenzivnom nijansom druge (npr. žuta i tamno ljubičasta, ili zelena i oker). Od tamnijih nijansi naročito su popularne: ljubičasta, ciklama i bordo. Ovakva postavka boja oplemenjuje prostor novom dimenzijom i dubinom koja daje na veličini uz intiman prizvuk.

Odustanite od šablona i iskažite svoju kreativnost!

Imate mali stan znači da ne možete priuštiti sebi trpezarijski prostor - Zašto izbaciti tako važan deo životnog prostora?

Kako se uopšte došlo do ovakvog pravila, nije najjasnije. S obzirom na to da je sto sa stolicama okrugao, elipsasti, pravougaoni ili oblika kvadrata mesto ne samo mesto gde se jede, već se i makar jednom dnevno okuplja porodica, vode se važni ili sasvim neobavezni i šaljivi razgovori, zbližava se i druži ili se marljivo radi. To neće biti veliki sto za 10 ljudi, ali neki koji je prilagođen uslovima, svakako da. Dok se držite prostih i pojednostavljenih linija koje odgovaraju dimenzijama i rasporedu, sve je pod kontrolom.

Otarasite se svega - Knjige, suveniri, umetnički predmeti, ili uramljene fotografije su na kraju krajeva i suština doma

Osim ako niste hiper-organizovani tip osobe, smanjivanje broja predmeta u malom stanu, može izgledati depresivno i bledo. Naravno da ne smete preterivati u gomilanju sitnih predmeta koji će samo skupljati prašinu, ali ničeg lošeg nema u tome da u svom dragom prostoru ostavite omiljene. Tako ćete sačuvati karakter i dušu samog doma.

Sa ciljem da konstantno pomera granice, Agacija iz godine u godinu radi na poboljšanju kvaliteta i estetike. Dobijamo nove ideje koje rado delimo sa Vama. Tako menjamo pravila, tragamo za još boljim i rastemo sa našim kupcima. Udruženim snagama stvaramo i nemoguće , što je prava čar izrade nameštaja po meri.