Imate malo mesta, a želju za velikim kuhinjskim ostrvom i glomaznim elemantima? Zaboravite. Posavetujte se besplatno sa našim stručnjacima koji će svaki deo uklopiti na najbolji način, ili sami izmerite i procenite šta je prihvatljivo, a šta ne može doći u obzir. Izbor je sve veći, a kako je sve više onih koji se odlučuju da nameštaj prave po meri, Agacija se usavršila u ispunjavanju raznih želja i omogućila da se i najluđi snovi pretvore u stvarnost.

Ako Vam se dopada zamisao o otvorenoj kuhinji sa trpezarijom, prostoriji koja spaja, zbližava, podiže raspoloženje i čuva porodični duh, može se reći da se uklapate u trendove u 2016. godini.

Ne propustite jedinstvene porodične trenutke i uživanje tokom spremanja prazničnih večera i dozvolite da običnu kuhinju pretvorimo u posebno mesto okupljanja i zabave.

U ovoj godini, kuhinja nema mnogo boja, ukrasa, neobičnih oblika ili komplikovanih linija. Svedenost, urednost i praktičnost su pobedili i tako sjajnu, a ipak jednostavnu huhinju morate imati ako se odlučite da preuređujete prostor ili stvarate novi.

U trendu je moderan – minimalistički dizajn. To podrazumeva glatke i pristupačne površine, staklo, metal i ne više od dve boje. Elementi su multifunkcionalni i prostor se koristi na najbolji mogući način. Klizna vrata su obavezna, elementi koji se razvlače, sklapaju i rasklapaju.

Neutralnost se ogleda u svetlim tonovima, neupadljivim bojama – beloj, sivoj, smeđoj, dok jedna boja, koja je u potpunom kontrastu, daje samo akcenat. Ta jaka boja – crvena, žuta, ljubičasta ili zelena razbija jednostavnost, budi život i daje jedinstven izgled.

Ne zaboravite koji je cilj ovakve kuhinje. Ona je otvorena ka ostalim prostorijama, jer spaja članove porodice, okuplja ih kako tokom ovih predivnih praznika, tako i tokom cele godine. Pogled na njene nežne i svelte boje odmara oči, a uveseljava pojedinom površinom, vazom ili stolicom u jarkoj boji. Sa druge strane je moćna i ledena, što iskazuje prisustvo stakla i metala, pa se u njoj osećate nepobedivo.

Kakvog god da je oblika ili veličine, Vaša kuhinja može poprimiti moderan i moćan izgled.Bilo da je komforna ili premala, funkcionalnost se u njoj može probuditi dobom organizacijom, dizajnom i kvalitetnim materijalima koje Vam nudi Agacija.

Ne propustite jedinstvene porodične trenutke i uživanje tokom spremanja prazničnih večera i dozvolite da običnu kuhinju pretvorimo u posebno mesto okupljanja i zabave.