Odaberite šta je na dnevnom redu. Da li je to egzotični komad koji privlači pažnju ako ga dobro uklopite sa klasičnim, neutralnim nameštajem? Na primer, okvir ogledala u predsoblju koji bez izuzetka privlači pažnju ili neobične jastučnice koje bi se savršeno slagale sa upečatljivom sofom, savršeno odgovaraju neutralnim bojama Vašeg doma.

Klasika nikad ne izlazi iz mode jer je njena vrednost neprikosnovena.

Zato npr. povedite računa o starim knjigama u debelim povezima i sa zlatnim vezom. Ne dopustite da ostanu zatrpane i zapostavljene. Izvucite ih iz gomile i stavite u prvi red jer to zaslužuju. Isto tako vodite računa o svom cveću, i ono će Vam uzvratiti svojom lepotom i razgranatošću.

Takođe malo ulaganja u dobro osvetljenje će omiljenu sliku ili omiljene ukrase staviti u prvi plan, a večernji sati u dnevnom boravku će biti mnogo svetliji i oplemenjeniji. Nemojte zamenariti da dodate malo tradicije i starinskog kako bi se celokupni izgled upotpunio na pravi način.

Ako Vam prostor i dalje deluje previše dosadno i obično, možete odabrati upečatljivu i neobičnu boju i transformisati svoje zidove i efekat će biti mnogo bolji. A možda bi samo jedan unikatan komadić nameštaja razbio svu tu monotoniju?

Koliko god neobično zvučalo, naši stanovi u velikoj meri govore o nama samima. Nijadan dom nije kao neki drugi, kako po prostoru, tako ni po organizaciji prostora ili kako se ljudi u njemu osećaju. Boje koje biramo, materijali od kog su izrađeni kreveti, ormari, kuhinja, mesta na koja ćemo staviti slike, fotografije i suvenire.

Da li imate potrebu za više prostora, da ostvarite težnju za lepim, jednostavnim ili za puno boja? U svakom slučaju, neka sve bude baš po Vašem ukusu. Srećom, različiti stilovi se savršeno uklapaju i kombinuju kada ima mere i ukusa. Tako da savetujemo da se upustite u avanturu i uživate. Agacija je tu da Vas ohrabri i da Vas podrži. Uz veliki izbor pločastih materijala raznih boja i dezena od kojih, uz malu pomoć magije, stvaramo nameštaj po meri, samo po Vašem ukusu i samo za Vas.