Ako se pronalazite u ovoj grupi, razmislite o preuređenju unutrašnjosti doma, oplemenjivanju prirodnim materijalima, elementima, zelenim biljkama i svetlijim bojama.

Jedan od razloga zbog kojih volimo ovakav izgled je želja za povezivanjem unutrašnjosti doma sa prirodnim elementima iz spoljašnjosti. Ti živi elementi kao što su drvo, pamuk ili koža prave konekciju između čoveka i prirode. Od individualnog stila zavisi za šta se primarno treba opredeliti. Jedan će estetiku pronaći u kamenom zidu u svojoj kuhinji, dok će za drugog pogodak biti taman mahagoni pod u dnevnoj sobi. Samo je važno pronaći šta kome „leži“ i koji je taj element koji će biti veza.

Materijal koji ima sposobnost da na osobu utiče umirujuće ima mogućnost da transformiše Vaš um i dušu.

To je jedini element koji se može naći u domu u svom izglancanom i nalakiranom ili potpuno rustičnom i neobrađenom obliku, a u oba slučaja će izgledati fantastično! Na Vama je izbor, sjaj i uglačanost ili zadržavanje jedinstvenih nesavršenosti. Primena je toliko šarenolika da možete odabrati šta je to što odgovara Vašem stanu ili kući, od podova, preko stočića, ormarića i polica do plafona.

Drvo je toliko popularno zbog svoje izdržljivosti, lepote i jedinstvenosti. To je materijal od kojeg možete napraviti toliko toga i zasigurno daje domu poseban stil i karakter.

Ako prilikom opremanja doma ne odustajete od ove ideje, a imate ograničen budžet, opredelite se za jedan kvalitetan predmet, komad nameštaja, ram, pod ili nešto drugo što će zaslužiti da bude u centru pažnje. Naime, to je i zasigurno bolji izbor nego da celu prostoriju preuredite, pri čemu biste samo dobili dosadnu jednoličnost.

Na kraju, ne zaboravite na biljke, omiljeno cveće i kućno drveće. Počnite da uzgajate začinsko bilje i sa dolaskom toplijih dana okitite svoju terasu ili prozore šarenim cvećem. Pustite ''sunčeve zrake'' u svoj dom i dobićete ambijent pun pozitivnih vibracija.

Za skladno uređenje doma i stvaranje prijatne sredne u kojoj će se osećati dobra energija i duh prirode, 'Agacija' nudi širok spektar materijala, tekstura i boja. Pozivamo Vas da krenete sa nama na put do stvaranja prostora koji poziva na povratak u dom, a izbor na tom putu je fantastičan!