Isto tako, trendovi koji se tiču uređenja enterijera, oslanjajući se na godinu za sobom, nadograđuju već dobre i prihvaćene ideje, otvaraju se ka novom i do sada neistraženom. Kao i u 2015. godini, spajaćemo naizgled nespoivo, poigravati se sa oblicima i bojama, moderan dizajn dopunjavati antikvitetima i nastojati da u fuziji stilova stavimo akcenat na elemente prirodnih boja, izvornih oblika i tekstura.

Za Vas koji volite promene, prihvatate novine i osluškujete trendove, tu smo da osmislimo i napravimo nešto novo – zanimljivo, nesvakidašnje i funkcionalno. U 2016. godini, kao i u prethodnim rastemo sa Vama, razvijamo se i trudimo se da budemo još bolji.

Ali kako ćemo se u novoj godini ophoditi prema bojama? Ovog puta se u potpunosti posvećujemo nijansama ljubičaste, kraljevske boje koja će biti zaštitni znak 2016.

Predivna lila i ljubičasta boja je za mnoge prilično detinjasta, ali kada se koristi na pravi način sa pravom merom sofisticiranosti, nežnosti i toplote – onda čini dom kraljevskim! Dovode se u vezu sa hladnijim tonovima koji smiruju njen bombastičan izgled. Najbolji izbor za to su siva i plava.

Boja lavande, jorgovana i ametista umiruju, donose spokoj i romantičan, a sa druge strane hladan i lucidan izgled. Odlične su za spavaću sobu, i dnevne boravke sa otvorenim pogledom na izlazak sunca. Tako ste obezbedili prolećno jutro u svom domu svakog dana u godini.

Za avanturistični duh i one koji se ne pronalaze u nežnim i svetlim nijansama, boja puderasto tamno-ljubičaste ili plavog patlidžana je savršen izbor! Pun sjaj ili zagasiti mat nameštaj ili zidovi, na vama je odluka. Pravi izbor za biblioteku i prilazne prostorije. Za otkačeni i neočekivani obrt dodajte jarko žute elemente.

Novogodišnji praznici su vreme okupljanja, euforije i pozitivnih emocija, a Vaša kuća mesto koje oslikava taj duh i pokreće dobru energiju. I u sledećoj godini, Agacija će kao i do sada biti deo mnogih toplih domova. Sa lepim željama i isto tako lepim nameštajem, ispraćamo staru godinu i sa nestrpljenjem očekujemo Novu – još uspešniju!