1. Mešanje stilova

Mešanje stilova je predivan način da personalizujete moderan dizajn. To je fantastičan način da iskažete svoju kreativnost sa dodatkom karaktera. Zanimljive su kombinacije različitih tekstura, oblika, šara… Moderni trenovi oslanjaju se na različitost i u isto vreme spajanje istoka i zapada.

2. Prirodni materijali i neutralne boje

Prirodni materijali i neutralne boje su prava inspiracija za sobu u kojoj ćete spavati. Kombinacija pamuka i vune, svile i kože dodaje avanturističku notu krevetu i dizajnu spavaće sobe, naročito ako vam se sviđa retro stil.

3. Ideje za dekoraciju enterijera u stilu Bliskog Istoka

Ideje za dekoraciju enterijera u stilu Bliskog Istoka su odličan izbor za modernu spavaću sobu. Cvetne šare i delikatni cvetni dezen, etnički motivi i originalne grafike stvaraju uzbudljiv i nesvakidašnji ambijent. Ručno pravljeni tepisi iz Istočnih zamalja, vintidž dekor i orijentalni motivi su pravi izbor za vas ako ste dovoljno hrabri da eksperimentišete sa jarkim bojama.

4. Spektakularni jastuci sa vezom i kićankama

Spektakularni jastuci sa vezom i kićankama, geometrijski printovi i cvetni obrasci su jedan od jednostavnih i funkcionalnih savremenih trendova za dizajn spavaće sobe. Na ovakve poteze odlučite se ako je nameštaj neutralan, kako biste uneli boje i živosti u ovaj deo stana.

Inspirisani praznicima, pozitivnim raspoloženjem, lepim željama i brojnim prijateljima – ulazimo u novu godinu još motivisaniji, efikasniji i zadovoljniji postignutim rezultatima. Pozivamo i vas da budete deo naše porodice!

5. Nezaobilazan detalj su tapete

Za romantike – nezaobilazan detalj su tapete. Postoji toliko opcija da će vam sigurno biti teško da se odlučite. To može biti imitacija različitih tekstura, nezaobilazni cvetni dezen, šare u najneverovatnijim bojama. Odaberite one koje odgovaraju vašem senzibilitetu i nećete pogrešiti.

6. Prefinjeni i elegantni bračni krevet

Prefinjeni i elegantni bračni kreveti su savremeni trend u modernom uređenju spavaćih soba. Umesto teških i masivnih ramova koji su nekada bili nezaobilazni, danjašnje tendencije donose laganu formu koja prostor čini jednostavnijim i svetlijim. Moderni kreveti napravljeni su od drveta oraha, hrasta, bresta i oni oslikavaju kreativnost oblika i savremenosti. Njihov dizajn, što se tiče materijala, inspirisan je stilom 50-ih i 60-ih, pri čemu su dodati elementi savremenog doba – nudeći prelep, savremen i udoban nameštaj, po svačijem ukusu.

7. Dobro raspoređeno zidno osvetljenje

Moderan dizajn spavaće sobe uključuje plafonjere, stone lampe i dobro raspoređeno zidno osvetljenje. Umetnička dela, fotografije i police sa knjigama mogu se lako naglasiti dobrim osvetljenjem koje će ih baciti u prvi plan.

8. Sofisticirane boje

Sofisticirane boje – topli kremasti tonovi, bež nijanse i boja pepela su nezaobilazni ukoliko želite da budete u koraku s novim tendencijama. Ove boje su savršene za spavaću sobu, na prvom mestu jer su umirujuće, a u isto vreme su odličan izbor jer su odgovarajuća podloga za svelte detalje. Sobna dekoracija, abažuri, umetnička dela sa dominantnom plavom, tirkiznom, svetlo zelenom ili koralnom bojom čine dizajn spavaće sobe ne samo modernim i originalnim već i podstiče pozitivne emocije.

9. Foto paneli ili velike slike su glavni ukras

Akcenat na zidovima - foto paneli ili velike slike su glavni ukras. Ovaj trend stvara od spavaće sobe zabavno mesto, gde se vodi računa o detaljima i dekoraciji. Na ovaj način možete od spavaće sobe napravti elegantan, sofisticiran, ili pomalo ekscentričan proctor.

10. Drvo i dodir prirode

Što se tiče plafona, on može biti jednostavan ili ukrašen na kreativan i neobičan način. Dizajn koji uključuje drvene plafone, od laminata ili ukašen savremenim tapetama – donose potpuno novu teksturu i izgled malih i velikih spavaćih soba. Drvo i dodir prirode će u ovu prostoriju doneti osećaj topline, udobnosti i opuštenosti.

Inspirisani praznicima, pozitivnim raspoloženjem, lepim željama i brojnim prijateljima – ulazimo u novu godinu još motivisaniji, efikasniji i zadovoljniji postignutim rezultatima. Pozivamo i vas da budete deo naše porodice!